Kindertandarts

Maak direct een afspraak
bel (020) 618 2469

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00

Schrijf je in
U bent meer dan welkom

Kindertandarts Amsterdam

Onze tandartsen zien graag kinderen vanaf jonge leeftijd, bij voorkeur vanaf ongeveer 2 jaar. Het kind kan wennen aan de tandarts en we kunnen al op jonge leeftijd het poetsen aanpassen en voorlichting geven over bijvoorbeeld voeding. Om tandbederf bij kinderen te voorkomen, is het belangrijk dat de tanden correct (op het juiste moment en op de juiste manier) worden gepoetst en dat er tot zeven keer per dag eten en drinken is.

Tot de leeftijd van 10 jaar wordt aangeraden om kinderen te helpen met poetsen. Pas vanaf deze leeftijd is de motoriek voldoende en kunnen ze het geleidelijk aan zelf. Tijdens de periodieke controles besteden we ook aandacht aan het wisselen van tanden en de groei van de onderkaak. Hiervoor wordt zo nodig een overzichtsröntgenfoto gemaakt. Indien nodig adviseert de tandarts over de mogelijkheid om een ​​orthodontisch hulpmiddel aan te schaffen.

Een greep uit onze specialiteiten

Implantaten

Onze implantoloog zorgt voor de mooiste tanden

Airflow

Plaque, aanslag en tandsteen worden vrijwel pijnloos verwijderd

Tanden bleken

Een sprankelende, witte glimlach. Wie wil dat nou niet?

Kronen en bruggen

Onze tandartsen zijn specialist in kronen en bruggen.

Vullingen

Weg met de klachten over gevoeligheid bij warmte, kou, zoet of zuur!

Wortelkanaalbehandeling

Weg met die pijnstillers of ontstekingsremmers.

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Ons team kan u voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij kunnen u helpen uw gebit gezond te houden en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, terwijl ze zorgen voor een comfortabele en ontspannen ervaring.

Een glimlach is een curve die alles recht zet!