Klikprotheses

Maak direct een afspraak
bel (020) 618 2469

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00

Schrijf je in
U bent meer dan welkom

Klikprotheses Amsterdam

Een klikgebit, ook wel klikprothese genoemd, is een volledige prothese die op implantaten is bevestigd. Bij een klikgebit worden de implantaten in de kaak geplaatst. Dan is er een balk of knoppen of locators waaraan de prothese wordt bevestigd. U heeft minimaal twee implantaten in de onderkaak nodig en vier of zes in de bovenkaak. Een klikgebit op implantaten is een ideale oplossing voor mensen die problemen hebben met een loszittend kunstgebit.

Het dragen van een kunstgebit zorgt er altijd voor dat het kaakbot krimpt. Als gevolg hiervan worstelen veel patiënten met een loszittende prothese. Vaak kunnen implantaten met een klikgebit nog worden ingebracht. Een klikgebit is meestal veel fijner om te dragen dan een kunstgebit. Het glijdt niet in de mond en soms is er geen gehemelte in de bovenkaak. Je proeft veel beter, eet veel gemakkelijker en je kunt weer lachen zonder angst voor tandverlies.

Zolang u volledig tandeloos bent, valt een klikgebit in de meeste gevallen onder uw basisverzekering. Meestal is een eigen bijdrage vereist. Hiervoor is een aanvraag en een vergunning nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt er op rekenen dat wij u eerst zien voor een adviesgesprek voordat wij u specifieke informatie kunnen verstrekken die is toegespitst op uw situatie.

Een greep uit onze specialiteiten

Implantaten

Onze implantoloog zorgt voor de mooiste tanden

Airflow

Plaque, aanslag en tandsteen worden vrijwel pijnloos verwijderd

Tanden bleken

Een sprankelende, witte glimlach. Wie wil dat nou niet?

Kronen en bruggen

Onze tandartsen zijn specialist in kronen en bruggen.

Vullingen

Weg met de klachten over gevoeligheid bij warmte, kou, zoet of zuur!

Wortelkanaalbehandeling

Weg met die pijnstillers of ontstekingsremmers.

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Ons team kan u voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij kunnen u helpen uw gebit gezond te houden en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, terwijl ze zorgen voor een comfortabele en ontspannen ervaring.

Een glimlach is een curve die alles recht zet!