Gebitsreiniging

Maak direct een afspraak
bel (020) 618 2469

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00

Schrijf je in
U bent meer dan welkom

Gebitsreiniging Amsterdam

Een behandeling bij de mondhygiënist en/of paro-preventie assistente bestaat meestal uit het verwijderen van tandplaque, tandsteen en aanslag. Meestal kan het gebit in een behandelzitting gereinigd worden. Echter hangt dit af aan de hoeveelheid tandsteen en de conditie van het tandvlees.

Als er langere tijd plaque blijft zitten op plekken waar u zelf lastig bij komt, ontstaat er tandsteen. Tandsteen kunt u zelf niet verwijderen, daarvoor moet u naar de mondhygiënist of preventie-assistente. Wanneer er langere tijd plaque en/of tandsteen blijft zitten, ontslaat er tandvleesontsteking ook wel gingivitis genoemd. Bij gingivitis is alleen het tandvlees berokken bij de ontsteking. Gingivitis is vaak niet pijnlijk en kunt u herkennen aan bloedend tandvlees. Op het moment dat het gebit volledig gereinigd is en u uw gebit goed schoon houdt, kan het tandvlees weer volledig herstellen.

Tijdens een gebitsreiniging wordt het gebit dus ook volledig tandsteen en plaque vrij gemaakt en zal de behandelaar u adviezen geven over hoe u uw gebit het beste schoon kunt houden.

Een greep uit onze specialiteiten

Implantaten

Onze implantoloog zorgt voor de mooiste tanden

Airflow

Plaque, aanslag en tandsteen worden vrijwel pijnloos verwijderd

Tanden bleken

Een sprankelende, witte glimlach. Wie wil dat nou niet?

Kronen en bruggen

Onze tandartsen zijn specialist in kronen en bruggen.

Vullingen

Weg met de klachten over gevoeligheid bij warmte, kou, zoet of zuur!

Wortelkanaalbehandeling

Weg met die pijnstillers of ontstekingsremmers.

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Ons team kan u voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij kunnen u helpen uw gebit gezond te houden en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, terwijl ze zorgen voor een comfortabele en ontspannen ervaring.

Een glimlach is een curve die alles recht zet!