Tanden bleken

Maak direct een afspraak
bel (020) 618 2469

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00

Schrijf je in
U bent meer dan welkom

Tanden bleken Amsterdam

Het is moeilijk om je iets aantrekkelijkers voor te stellen dan een sprankelende, witte glimlach. Toch blijven onze tanden zelden zo wit als we zouden willen zonder een beetje hulp. Gelukkig is die hulp verkrijgbaar bij de tandartspraktijk.

Tanden bleken voor en na Tanden bleken in een professionele tandheelkundige omgeving is een veilige, effectieve manier om uw glimlach op te fleuren. Het is ook misschien wel de meest economische cosmetische tandheelkundige ingreep. Afhankelijk van de bleekmethode die u kiest, kunnen de resultaten dramatisch zijn: bleken op kantoor kan bijvoorbeeld drie tot acht tinten lichter worden in één uur.

Bleken onder professionele begeleiding werkt sneller en beschermt gevoelig tandvlees en tandworteloppervlakken beter dan vrij verkrijgbare bleekproducten. Het hebben van een mondeling examen voordat u met een bleekproces begint, is een belangrijke eerste stap om ervoor te zorgen dat uw tandverkleuring niet het gevolg is van een tandheelkundige aandoening die moet worden behandeld. Houd er ook rekening mee dat het riskant kan zijn om bleekoplossingen op uw tanden te laten aanbrengen door ongetraind personeel in winkelcentra. Als je vragen hebt over welke bleekmethode voor jou het beste is, neem dan eerst contact met ons op.

Een greep uit onze specialiteiten

Implantaten

Onze implantoloog zorgt voor de mooiste tanden

Airflow

Plaque, aanslag en tandsteen worden vrijwel pijnloos verwijderd

Tanden bleken

Een sprankelende, witte glimlach. Wie wil dat nou niet?

Kronen en bruggen

Onze tandartsen zijn specialist in kronen en bruggen.

Vullingen

Weg met de klachten over gevoeligheid bij warmte, kou, zoet of zuur!

Wortelkanaalbehandeling

Weg met die pijnstillers of ontstekingsremmers.

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Ons team kan u voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij kunnen u helpen uw gebit gezond te houden en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, terwijl ze zorgen voor een comfortabele en ontspannen ervaring.

Een glimlach is een curve die alles recht zet!