Tandvleescorrectie

Maak direct een afspraak
bel (020) 618 2469

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00

Schrijf je in
U bent meer dan welkom

Tandvleescorrectie Amsterdam

Soms, als iemand lacht, vertoont iemand veel tandvlees of is zijn vorm niet mooi of juist iets te dik. Soms groeien de tanden niet genoeg uit en lijken ze te kort. Medicijnen kunnen ook aanzienlijke zwelling van het tandvlees veroorzaken. Na een orthodontische behandeling kunnen de snijtanden een andere kroonlengte hebben. Tandvleescorrectie, al dan niet met gelijktijdige botcorrectie, kan dan uitkomst bieden en leiden tot een mooiere glimlach.

Nadat de tanden zijn verwijderd, verliest het kaakbot zijn functie en neemt het botvolume snel af. Vooral wanneer de voortand verloren gaat, leidt dit regelmatig tot zichtbare “deuken” in het tandvlees (eigenlijk in het onderkaakbot). Dan is het moeilijk om een ​​vervanging te maken die de verloren tand netjes zal vervangen. Door eerst een botreconstructie uit te voeren, soms in combinatie met een verdikking van het tandvlees, is het mogelijk om de oorspronkelijke contour maximaal te herstellen, waarna het voor de tandarts veel gemakkelijker is om een ​​esthetisch resultaat te bereiken.

Een greep uit onze specialiteiten

Implantaten

Onze implantoloog zorgt voor de mooiste tanden

Airflow

Plaque, aanslag en tandsteen worden vrijwel pijnloos verwijderd

Tanden bleken

Een sprankelende, witte glimlach. Wie wil dat nou niet?

Kronen en bruggen

Onze tandartsen zijn specialist in kronen en bruggen.

Vullingen

Weg met de klachten over gevoeligheid bij warmte, kou, zoet of zuur!

Wortelkanaalbehandeling

Weg met die pijnstillers of ontstekingsremmers.

Ons team van specialisten staat voor u klaar

Ons team kan u voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg, afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Wij kunnen u helpen uw gebit gezond te houden en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, terwijl ze zorgen voor een comfortabele en ontspannen ervaring.

Een glimlach is een curve die alles recht zet!